Ο διπλός αγώνας του Ανδρέα Σταύρου

Σε δύο «γήπεδα» συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα του ο Ανδρέας Σταύρου.

Το πρώτο είναι αυτό του Θεολόγου, όπου εξελίσσεται από την περασμένη Τρίτη η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κλεάνθη και το δεύτερο δεν είναι άλλο από το μεταγραφικό.

Οι Παραδεισιώτες αποφάσισαν μεν να κινηθούν φέτος πιο συντηρητικά, αποφεύγοντας τον πειρασμό του πρωταθλητισμού, όμως δεν παύει να επιζητούν μία αξιοπρεπή πορεία. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, είναι υποχρεωμένοι να ενισχύσουν, ποσοτικά και ποιοτικά σε όλες τις θέσεις, το σήμερα μικρό ρόστερ τους, κάτι που θα κάνουν χωρίς βιασύνες.   

Η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας εξελίχθηκε χωρίς απρόοπτα και με μοναδικό απόντα τον Χαλίς Σιέχ, ο οποίος βρίσκεται για δουλειάς στη Λέρο και θα επιστρέψει στα μέσα Αυγούστου.

Ευχαριστίες σε κόσμο και χορηγούς
Τους φιλάθλους και τους χορηγούς που στήριξαν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η διοίκηση των Παραδεισιωτών:                               

«Ο Α.Ε.Σ Κλεάνθης Παραδεισίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον φίλαθλο κόσμο για τη θερμή υποστήριξή του κατά τη διάρκεια τον εκδηλώσεων της ομάδας μας στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας.  Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Super Market Α. Β.  Βασιλόπουλος, Χατζηνικολάκης Α. Ε. στο Παραδεισι,  Φαρμακείο Πότσος Νικόλαος , ΒΑΠ Κουγιός , Super Market Τσισιμοίρης και THAZA  για την προσφορά τους προς τον σύλλογο».