Η πρώτη «εργάσιμη»  και για τον Διγενή

Σήμερα στις 4:15 το απόγευμα θα ανοίξει η πύλη του γηπέδου Κοσκινού, προκειμένου να την περάσουν τα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και ο ιερέας ο οποίος θα τελέσει τον αγιασμό που θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της.   

Η διοίκηση περιμένει στο γήπεδο και αρκετούς φιλάθλους, οι οποίοι έχουν ήδη δείξει την αγάπη τους προς την ομάδα μέσα από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (στην τιμή των 50 ευρώ), της κάρτας μέλους (κοστίζει 120 ευρώ), όπως και μέσα από τη στήριξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, που πάντως δεν έχουν ολοκληρωθεί, όπως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Κοσκινιάτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα τους και στο παρελθόν.                                             

Με τον Μπιλιά στο πλευρό του

Στη θέση του άμεσου συνεργάτη του Σάσα Γιόνοβιτς θα συνεχίσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ανδρέας Μπιλιάς, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Διγενή.

Σαν καινούργια τα αποδυτήρια

Μετά από αρκετές μέρες σκληρής προσωπικής δουλειάς, οι παράγοντες της διοίκησης του Διγενή, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο Τσαμπίκο Ζαχαρία, χαίρονται πλέον την όμορφη εικόνα των ανακαινισμένων αποδυτηρίων του γηπέδου Κοσκινού.

Φρεσκοβαμμένα, ανακαινισμένα και καθαρά, θα υποδεχθούν αύριο τους ποδοσφαιριστές του Διγενή.