Το πρώτο από τα «άγρια»... πρωινά τους

Συνεπείς στο ραντεβού τους με τον προπονητή τους Γιώργο Σάββενα αποδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο σύνολό τους χθες στις 6:15 το πρωί στο γήπεδο του Αρχαγγέλου για να κάνουν την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας τους.

Το απόγευμα της προηγούμενης και με την ευκαιρία της συνάντησης γνωριμίας των παικτών με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, την οποία ακολούθησε ο αγιασμός που τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος, όπως και το μοίρασμα του αθλητικού υλικού, ο Γιώργος Σάββενας ενημέρωσε τους αθλητές του για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας, για το πλαίσιο εντός του οποίου επιθυμεί να λειτουργούν, καθώς και για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 


Ο Άρης θα μπει στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου χωρίς να «κουβαλάει» στις πλάτες του την πίεση του πρωταθλητισμού και θα αφήσει την ίδια την εξέλιξή του μέσα από τα παιχνίδια που θα δώσει να οριοθετήσει τους στόχους του.

Σε κάθε περίπτωση, θα «χτιστεί» με τρόπο που θα του επιτρέψει να είναι ανταγωνιστικός, να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και ταυτόχρονα να αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές.

«Τον παν είναι να έχουμε πειθαρχία, να δουλέψουμε σκληρά και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές κουβέντες που απηύθυνε στους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Σάββενας.
 Σημειώνεται, πως από τη συγκέντρωση της Κυριακής απουσίασαν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Μάλλιος, Μαγιόγλου, Πομπού, Χατζηνικόλας και Μπαρμπαντώνης.