Αρχές Οκτωβρίου το 4ο χειμερινό τουρνουά

Το εργασιακό τουρνουά που διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις στο κλειστό γυμναστήριο του εκπαιδευτηρίου εδώ και τρεις σεζόν έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν καλύτερο και πιο ενδιαφέρον ακόμη και από το τοπικό πρωτάθλημα ανδρών.

Περισσότερα και πιο συναρπαστικά παιχνίδια, σημαντικά καλύτερη οργάνωση και πιο πολύς κόσμος στις εξέδρες, με τον περσινό τελικό να έχει τους διπλάσιους φιλάθλους απ’ ό,τι ο αντίστοιχος τελικός του φάιναλ φορ πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου.

Το Ροδίων Άθλησις προχωρά ολοταχώς για τη διοργάνωση του 4ου χειμερινού τουρνουά, σχεδιάζοντας από τώρα συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων, προθεσμίες για δηλώσεις συμμετοχής και οριοθετεί την έναρξη των αγώνων στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής του 4ου εργασιακού τουρνουά με τους εκπροσώπους των ομάδων θα γίνει τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρα 19.30’ στις εγκαταστάσεις του Ροδίων. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο τρόπος διεξαγωγής (δημιουργία ενός ή δύο Ομίλων), το όριο ηλικίας των αθλητών ενώ θα συζητηθούν και όποια ερωτήματα ή προτάσεις έχουν να καταθέσουν οι ομάδες.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενες για συμμετοχή στο νέο τουρνουά ομάδες πρέπει ν’ αποστείλουν σχετικό μήνυμα που θα περιλαμβάνει το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου της και τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο και email) ως τις 26/8, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση diakogiorgakim@rpathlisis.gr είτε στη σελίδα του Ροδίων Άθλησις στο facebook, ως εισερχόμενο, προκειμένου να υπάρξει υπολογισμός του αριθμού των ομάδων πριν τη συνάντηση.