Ορφέας: Με πίστη κι αισιοδοξία για κάτι καλό

Μια από τις ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας, που ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της, ήταν και ο νεοφώτιστος Οφέας.

Η νεανική ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή, αρχικά έχει στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και στην πορεία να διεκδικήσει την παραμονή της.
Δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά υπάρχει η πεποίθηση και η όρεξη για δουλεά στους «ερυθρόλευκους» που τους κάνει αισιόδοξους.

Μετά λοιπόν τη Σαββατιάτικη πρώτη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου, χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, η οποία έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς.


 

Από αύριο η προετοιμασία θα μεταφερθεί στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή, καθώς το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένο να γίνει το πρώτο φιλικό, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στις 6 μ.μ. με αντίπαλο τους Ατρόμητους.
 


Να σημειωθεί πως στη χθεσινή προπόνηση έλειψαν δικαιολογημένα, οι Μίλο, Κνιφάτι, Κόκα, Μαλανδρής και Τσεπέλε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Καπέσιος απουσιάζει στη Θεσσαλονίκη και θα έρθει στις 20 Αυγούστου, όπως και ο Λουκίσσας που έχει επιχείρηση στον Πανορμίτη και θα έρθει στο νησί μας τον Οκτώβρη.