Άνεμος αισιοδοξίας στην πρώτη του Ιάλυσου

Πραγματοποιήθηκε χθες στο «Οικονομίδειο» η «πρώτη» του Ιάλυσου, η οποία φυσικά συνοδεύτηκε από την καθιερωμένη ευλογία της εκκλησίας, παρουσία των αρχών, της Διοίκησης της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών. 

Από την πλευρά της περιφέρειας Ν. Αιγαίου, παρόντες ήσαν, ευχόμενοι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες στην ομάδα του Ιάλυσου την τρέχουσα περίοδο, οι κ.κ. Νίκος Νικολής και Κάλλιστος Διακογεωργίου, ενώ παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Ιαλυσού και νυν σύμβουλος του περιφερειάρχη κ. Στέργος Στάγκας. 

Τον Δήμο στην «πρώτη» του Ιάλυσου εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Κορωναίος και Γιώργος Πόκκιας, ενώ παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ της Ρόδου, γραμματέας του Δήμου Ροδίων Αντώνης Γιαννικουρής. 

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές σε στιγμές κατάνυξης
Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές σε στιγμές κατάνυξης


Όπως πάντα κοντά στον Ιάλυσο βρέθηκε και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού κ. Ερμίνα Μπότσαρη, η οποία μάλιστα χάρισε ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου μια εικόνα της Αγίας Υπομονής, στον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηνικήτα. Την ΕΠΣΔ εκπροσώπησε ο κ. Τάσος Στεργενάκης.

Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό και οι πάντες ευχήθηκαν και υποστήριξαν πως θα πρέπει η φετινή χρονιά να είναι εξίσου καλή, ο Ιάλυσος να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην football league, μέσω των αγώνων μπαράζ. Ωστόσο προέχει η δημιουργία μιας καλής ομάδας, μέσω της προετοιμασίας που έχουν ετοιμάσει ο Μάρκος Στεφανίδης και οι συνεργάτες του.

Του αγιασμού ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τον Μάρκο Στεφανίδη να σημειώνει τις απουσίες των Μαντικού και Μπεγκλεντζή. Ο πρώτος απουσίασε για επαγγελματικούς λόγους κι ο δεύτερος γιατί είναι στρατευμένος. Η Διοίκηση του Ιάλυσου θα του εξασφαλίσει άδεια προκειμένου να παρακολουθεί ανελλιπώς τις προπονήσεις της προετοιμασίας.   

Παίκτες και προπονητές στην πρώτη φετινή φωτογραφία τους
Παίκτες και προπονητές στην πρώτη φετινή φωτογραφία τους