«Πρώτη» με εκπλήξεις υπόσχεται η Ρόδος!

Ευχάριστες εκπλήξεις, οι οποίες θα τους κάνουν να χαμογελάσουν αισιόδοξα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπόσχεται στους φίλους της Ρόδου η διοίκηση του συλλόγου, με την ευκαιρία της σημερινής πρώτης συγκέντρωσης των «ελαφιών» στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προ των πυλών βρίσκονται σημαντικές μεταγραφές και όσοι επιλέξουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο, είναι πολύ πιθανό να γίνουν οι πρώτοι που θα τις δουν από κοντά. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος προσκαλεί τους φίλους του συλλόγου στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγιασμό και να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της διοίκησης, τον  προπονητή Σάκη Δέδε, καθώς και τους ποδοσφαιριστές που επελέγησαν για να επαναφέρουν το «ελάφι» στον δρόμο των επιτυχιών.

 Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι ανακοινώσεις που θα εκδοθούν μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο θα πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους φιλάθλους για την ισχυρή βούληση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας να δημιουργήσουν μία ομάδα με παρόν και μέλλον, που θα χαίρονται να βλέπουν.

 Η σελίδα στην ιστορία της αγαπημένης μας Ρόδου άλλαξε, τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»