Το Σάββατο η τελική  επιλογή της Κ15 του Ολυμπιακού στη Ρόδο

Το ερχόμενο Σάββατο στις 18.30 στο γήπεδο της Χάλκης, θα πραγματοποιηθεί η 3η και τελευταία συνάντηση των παιδιών της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο, όπου μετά το τέλος της θα επιλεγούν από τους προπονητές της σχολής, Λάζαρο Θρουμουλόπουλο, Γιώργο Μποσγανά και Αντώνη Ρίκκα οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την Κ15, ομάδα που θα συμμετάσχει σε τουρνουά του Ολυμπιακού το Σεπτέμβριο, μαζί με άλλες ομάδες ανάλογης ηλικίας από όλη την Ελλάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Ρόδο έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ Χάλκης και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση των παιδιών που θα στελεχώσουν την Κ15  (2003 - 2004 - 2005 - 2006 έτος γέννησης) της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκονται στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις 18.30 ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ομαλά.

Η προπόνηση θα έχει τη μορφή αγωνιστικών παιχνιδιών και στο τέλος κανονικό παιχνίδι 11 Χ 11 σε ολόκληρο το γήπεδο. Θα ακολουθήσει άμεσα η ανακοίνωση των ονομάτων των παιδιών που θα επιλεγούν ώστε να βρίσκονται στην έναρξη της προετοιμασίας στο τέλος Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ Χάλκης στην Παστίδα».