Ροδίων Άθλησις: Ανακοίνωσε Οικονόμου κοιτάζει το εξαιρετικό…

Την απόκτηση του Ναπολέοντα Οικονόμου ανακοίνωσε χθες και επίσημα το «Ροδίων Αθλησις», το οποίο ουσιαστικά ολοκλήρωσε το ρόστερ του, αλλά όπως λέει κι η ανακοίνωση για τον Οικονόμου, διατηρεί ακόμα το δικαίωμα μιας ακόμα μεταγραφής.

Αυτή θα γίνει φυσικά, εάν ο παίκτης που θα βρεθεί θα αποτελέσει κάτι το εξαιρετικό για την κατηγορία.

Το «Ροδίων» στην ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τον Ναπολέοντα Οικονόμου, αναφέρει:  

«Φτάνοντας στο τέλος  της κανονικής διάρκειας και διατηρώντας το δικαίωμα  μιας ακόμη  μεταγραφής μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη ένας αθλητής προστίθεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Πρόκειται για τον Οικονόμου Ναπολέων, ο οποίος κατά την αθλητική περίοδο 2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, στη θέση του ακραίου.

Ο 24χρονος αθλητής, με ύψος 1.92 μ, με εμπειρία τόσο στην Α2 όσο και στην Α1 Εθνική κατηγορία, ξεκίνησε το 2007 από τη Φ.Ε Ιωαννίνων. Στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος των ομάδων Α.Ο Πρέβεζας, Α.Γ.Σ Ιωαννίνων, Α.Ε.Κ, Ορεστιάδας, Ολυμπίας Φρενάρου ενώ την τελευταία αγωνιστική χρονιά, 2017-18 αγωνίστηκε με την ομάδα της Σάμου.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

 

ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κόουτς της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Όπως έγινε γνωστό, θέλει να δουλέψει στις προπονήσεις αλλά και στα τεστ που θα κάνει με όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και βασικά με όλους τους Ροδίτες αθλητές, που έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα να φτάσει μέχρι εδώ.

Οι όποιες ανακοινώσεις για το ρόστερ, αλλά και για όλους τους αθλητές της ομάδας θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, με βάση τον προγραμματισμό που έχουν τεχνική ηγεσία αλλά και οι υπεύθυνοι της ομάδας.