Έρχεται κι άλλη ενίσχυση για τον Ιάλυσο

Ξεκίνησε το «τρέξιμο» για τους παίκτες του Ιάλυσου και εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Ακούσθηκαν ευχές, πάρθηκε ως είθισται η ευλογία της εκκλησίας κι όλοι ξεκίνησαν τον δύσκολο δρόμο της προετοιμασίας.

Ο Μάρκος Στεφανίδης και οι συνεργάτες του, δείχνουν ικανοποιημένοι από τις μέχρι τωρα  κινήσεις της Διοίκησης και περιμένουν να έχουν την ίδια αίσθηση και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από την προσπάθεια των παικτών. 

Για την Διοικητική πλευρά, μένουν ακόμα ανακοινώσεις καθώς στην «πρώτη» πήραν μέρος ο Κώστας Χειμωνέττος αλλά και ο Χάρης Γεωργίου. 

Τόσο ο 25χρονος Ροδίτης πλάγιος αμυντικός, όσο και ο 32χρονος επιθετικός, αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα και εντός της ημέρας από την Διοίκηση της ομάδας . Υπενθυμίζεται πως και οι δυο αγωνίστηκαν πέρυσι στην Γ΄ Εθνική, με τη φανέλα του Διαγόρα. 

Βέβαια η ενίσχυση δεν σταματάει εδώ. Όπως έγινε γνωστό το ρόστερ του Ιάλυσου αυτή την περίοδο, θα κλείσει με την προσθήκη ακόμα 2-3 παικτών με εμπειρία. 

Όπως τόνισε ο τεχνικός του Ιάλυσου «Εκείνο που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε σαν βασικό στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι» Οι επί πλέον μεταγραφές πάντως, θα εξαρτηθούν και από τον καταρτισμό του Ομίλου που θα βρεθεί ο Ιάλυσος και ο οποίος θα γίνει γνωστός στα τέλη του Αυγούστου.