Και το όνομα αυτού… ΑΨΣ ΑΕΡΑ

Δεν άλλαξαν και πολλά στο καταστατικό του ΑΕΡΑ κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που προκηρύχθηκε και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Όπως έγινε γνωστό, το μόνο που άλλαξε είναι η επωνυμία του συλλόγου. Δηλαδή:  Από ΑΣ ΑΕΡΑ. πλέον στα έγγραφα του και στην σφραγίδα του, αλλά και μετά την γνωστοποίηση στην διοργανώτρια αρχή, θα ονομάζεται ΑΨΣ ΑΕΡΑ. Αθλητικός και Ψυχαγωγικός σύλλογος ΑΕΡΑ. Ήταν –όπως τονίσθηκε- μια αλλαγή στο καταστατικό που έπρεπε να γίνει.

Στο μεταξύ οι Διοικούντες αλλά και η τεχνική ηγεσία, ασχολούνται με τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας. Βέβαια το ρόστερ δεν ολοκληρώθηκε ακόμα και ο Κώστας Παπαδόπουλος αναμένεται να κάνει τις τελευταίες εισηγήσεις του στη Διοίκηση, με σκοπό να συμπληρωθεί το αναγκαίο έμψυχο υλικό.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  

Ωστόσο η προετοιμασία ξεκίνησε χθες, με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπαδόπουλου και των συνεργατών του.

Η εκκλησία έδωσε την ευλογία της με τον αγιασμό του πατέρα Παντελή, ενώ λίγο αργότερα οι ερυθρόλευκοι γυμνάσθηκαν ελαφρά με τις οδηγίες των Κώστα Παπαδόπουλου και Γιώργου Κοιλιά.  Θα πρέπει να σημειωθεί πώς απουσίασαν αρκετοί παίκτες  εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων