Πρωτέας Απερίου: Εγκαίνια γηπέδου και τουρνουά

Ο μεγάλος και πολυπόθητος στόχος του Πρωτέα Απερίου να χτίσει ένα ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο πήρε «σάρκα και οστά», με τα χθεσινοβραδινά εγκαίνια του γηπέδου που θα στεγάσει όσα παιδιά του νησιού θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ ή το βόλεϊ.

Τα εγκαίνια συνδυάστηκαν με την αποψινή έναρξη του 10ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης της Επαρχίας Καρπάθου / Κάσου, με τη συμμετοχή πέντε ομάδων (Όλυμπος, Σπόα, Μεσοχώρι, Απέρι και Μενετές). Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 12 του μηνός ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 16/8. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στις 18 Αυγούστου.

Ο χαιρετισμός του Έπαρχου για τα εγκαίνια

Ο Έπαρχος Καρπάθου, Γιάννης Γ. Μηνατσής απέστειλε χαιρετισμό με αφορμή τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου: «Λυπάμαι ειλικρινά γιατί δεν μπόρεσα να είναι σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση, θέλω όμως να σας συγχαρώ θερμά για την αξιέπαινη πρωτοβουλία να κατασκευάσετε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ και να αναβαθμίσετε τις αθλητικές υποδομές στο ιστορικό Απέρι.

Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τον ακούραστο και δραστήριο πρόεδρο του Πρωτέα, κ. Νίκο Αλεξιάδη, και όλους τους συνεργάτες που τον πλαισιώνουν.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στους μεγάλους δωρητές αυτού του έργου και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή του».