Ορφέας: Παρέμεινε στα «ερυθρόλευκα» ο Μπαδιεριτάκης

Τη  συγκατάθεση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή τοου, κατάφερε να πάρει η διοίκηση του Ορφέα, διατηρώντας τον για ακόμη ένα χρόνο στο δυναμικό του συλλόγου.

Πρόκειται για τον έμπειρο επιθετικό Κυριάκο Μπαδιεριτάκη, που αναμένεται να συμβάλει στο να κερδίσει η ομάδα του την παραμονή της στην κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση του Ορφέα:                                                                                                                                                                                                                                                                                         
«Το ΔΣ του ΑΟ Ορφεας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Κυριάκο Μπαδιεριτάκη!! Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Στο Πάρκο οι πρώτες μέρες
Στο πάρκο της οδού Δημοκρατίας γίνονται οι προπονήσεις της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας του Ορφέα. Ο Γρηγόρης Σαρρής θα δουλέψει εκεί μέχρι αύριο με τους παίκτες του, βελτιώνοντας το κομάτι της φυσικής κατάστασης.

Το Σάββατο η ομάδα της πόλης της Ρόδου θα μεταφερθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, όπου στις 6 μ.μ. θα δώσει το πρώτη της φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας τους Ατρόμητους.

Ενδέχεται από βδομάδας να γίνουν άλλες δύο προπονήσεις στο πάρκο, αν το κρίνει απαραίτητο ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ενώ το υπόλοιπο κομμάτι της προετοιμασίας θα γίνει στους Αγίους Αποστόλους.