Κρυφοκοιτάζει…  Μαυροβουνιώτη το Ροδίων Άθλησις

Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι μια περίπτωση που εξετάζει εδώ και μέρες το «Ροδίων Άθλησις», που έχει να κάνει ακόμα μερικές ανανεώσεις σε σχέση με το έμψυχο υλικό της ομάδας και το ρόστερ του. Το παζλ των ακραίων στο δυναμικό του συμπληρώθηκε.

Η ομάδα της πόλης μας προβαίνει από χθες  σε ανάλογες ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις, αλλά κρυφοκοιτάζει και μια άλλη περίπτωση που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν την περυσινή περίοδο στη Νίκη Αιγινίου.

Μάλιστα τον ίδιο παίκτη θέλει και η Κομοτηνή που θα αγωνίζεται στην Volleyleague, αλλά καθοριστικό ρόλο στην περίπτωση του θα παίξουν οι συνθήκες που θα προταθούν στον αθλητή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης τo πρωί χειρουργεί… και το βράδυ "καρφώνει". Από ηγέτης της ομάδας βόλεϊ της Νίκης Αιγινίου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Bόλεϊ Λιγκ, εφημερεύων ιατρός στα επείγοντα του κρατικού νοσοκομείου Κατερίνης.

Οπότε όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, θα χρειασθεί και η μετάθεσή του σε νοσοκομείο της πόλης μας, αν τελικά αποκτηθεί από το «Ροδίων».

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης έκανε πραγματικότητα τα όνειρα που είχε από μικρό παιδί. Ήθελε να γίνει γιατρός και επιτυχημένος βολεϊμπολίστας. Στα 26 του χρόνια δε σταματάει να ονειρεύεται και να στοχεύει στον πρωταθλητισμό στα γήπεδα και στα χειρουργεία…

Η περίπτωσή του αποτελεί εξαίρεση στο άγραφο ασυμβίβαστο μεταξύ του πρωταθλητισμού ως επαγγελματία βολεϊμπολίστα και της καριέρας χειρουργού ορθοπεδικού. Για την ακρίβεια, είναι μία κατηγορία μόνος του και φωτεινό παράδειγμα για τη νέα γενιά αθλητών και επιστημόνων, που αναρωτιούνται εάν μπορούν να συνδυαστούν δύο διαφορετικές ζωές σε μία.

Η περίπτωσή του, όπως τονίσθηκε σχετικά, θα απασχολήσει το «Ροδίων» σαν έξτρα απόκτηση. Ο Μαυροβουνιώτης έχει αγωνισθεί πάντως πριν τη Νίκη Αιγινίου στον Ηρακλή, τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
Στο μεταξύ ο Μανώλης Κοκολάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με το «Ροδίων» και θα φοράει και φέτος τη φανέλα του για 7η συνεχή χρονιά. Η ανακοίνωση του συλλόγου που εκδόθηκε χθες το απόγευμα αναφερει:

«Για 7η συνεχή χρόνια θα συνεχίσει στο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και ο Μανώλης Κοκολάκης. Ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις λίμπερο και ακραίου, αποτελεί έναν από τους αθλητές που ξεκίνησαν μαζί μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τμήματος.  Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».