Έτοιμος για το πρώτο δείγμα ο Ηρακλής Μαριτσών

Μεθαύριο Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Ηρακλή Μαριτσών να πάρουν μία πρώτη εικόνα από τη δουλειά, που κάνουν από τις 23 Ιουλίου ο Κώστας Πάττας και οι ποδοσφαιριστές του.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, πιθανότατα στο γήπεδο της Παστίδας, δεδομένου πως τόσο σε αυτό του Παραδεισίου, όσο και σε αυτό των Μαριτσών, εξελίσσονται εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα. 

Ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, τους οποίους έχει καθημερινά στη διάθεσή του σχεδόν στο σύνολό τους. 

Αυτός που θα απουσιάσει για λίγες μέρες είναι ο νεαρός Δημήτρης Πίσκαπας, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο, ενώ εκτός παραμένει, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ο Ευθύμης Βασιλώττος. 
                                        
Το «ευχαριστώ» στους υποστηρικτές    
Της πολύτιμης στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων συνεχίζει να απολαμβάνει η διοίκηση του Ηρακλή, η οποία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Δρακιού (χωματουργικές εργασίες), τους αδερφούς Καράλα (ξυλουργικές εργασίες), καθώς και τον Γιώργο Παπαδημήτρη.