Διαγόρας: Έμειναν άσσος, μπακ και… Μπρίτο

Μερικές πινελιές έμειναν ακόμα στο ρόστερ του "γηραιού" της πόλης μας, για να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να μπει γερά στην προετοιμασία του, με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει τον τίτλο και την άνοδο στην Football League, μέσα από τους καθιερωμένους αγώνες μπαράζ.

Ο Νίκος Παντέλης αλλά και η επιτροπή μεταγραφών, περιμένουν τις απαντήσεις  για τις προτάσεις που έχουν κάνει, στους παίκτες που διεκδικούν.

Αφορούν ένα τερματοφύλακα ο οποίος θα «υποστηρίξει» για τα καλά αυτή την προσπάθεια κι ένα ακραίο μπακ, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει πλούσιες υπηρεσίες οποτεδήποτε  χρειασθεί.

Όλα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε χθες, μέχρι τη Δευτέρα, ενώ δεν πρέπει να λησμονεί κανείς πως ο Διαγόρας «παλεύει» ακόμα την περίπτωση του Εντουάρντο Μπρίτο. Ο παίκτης πρέπει να σημειωθεί πως είναι και διακαής πόθος του Νίκου Παντέλη, καθώς θεωρεί πως ο γηραιός με την απόκτηση του ανεβαίνει επίπεδο. 

Ξεκινάει αύριο η προετοιμασία

Στο μεταξύ η Διοίκηση του Διαγόρα, ανακοίνωσε κι επίσημα πως η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει αύριο Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με την πρώτη προπόνηση.

Πριν από αυτή, θα λάβει χώρα ο καθιερωμενος αγιασμός. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Διαγόρα για την προετοιμασία αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 03 Αυγούστου 2018 στις 6 μ.μ., όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου «Ο Διαγόρας».

Μετά τον Αγιασμό, θα γίνει στον ίδιο χώρο η πρώτη προπόνηση της περιόδου.

Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου, οι φίλαθλοι του «Γηραιού», καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ στην «πρώτη» του Διαγόρα».