Αναλαμβάνει την Ελπίδα ο Παναγιωταράκος

Αφού αρχικά υπέβαλλε την παραίτησή του από το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, ο Πάνος Παναγιωταράκος αποχώρησε, ύστερα από δική του επιθυμία, και από τα τμήματα υποδομής του ερασιτέχνη ενώ είχε αναλάβει για τη νέα σεζόν τα τμήματα ανδρών κι εφήβων της Γαλάζιας Ακαδημίας. 

Ο Παναγιωταράκος δέχθηκε πρόταση από τον πρόεδρο της Καλλιθέας, Θανάση Σταμούλη, να αναλάβει τη θέση του υπευθύνου των ακαδημιών της Ελπίδας αφού ο Σεραφείμ Αθανασίου έχει πλέον αυξημένες υποχρεώσεις ως head coach της ανδρικής ομάδας της Καλλιθέας στη Γ’ εθνική.

Η πρόταση ήταν αρκετά δελεαστική για τον 44χρονο τεχνικό που αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή σε έναν καινούριο σύλλογο και να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο, με πολλές ευθύνες. 

Περίπου εβδομήντα παιδιά απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής της Ελπίδας η οποία θα δηλώσει συμμετοχή σε τρία τοπικά πρωταθλήματα, μίνι, παμπαιδικό και παιδικό. Η ομαλή λειτουργία των ακαδημιών θα πρέπει να συνδυαστούν με τις υποχρεώσεις του ως αθλητή της Καλλιθέας ωστόσο τα παιδιά θα έχουν προτεραιότητα. 

Από τον ΑΟ Κολοσσός εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής των ακαδημιών μας, Παναγιωταράκος Πάνος, υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου ν’ αναλάβει υπεύθυνος ακαδημιών της Ελπίδας και παράλληλα παίκτης στην ομάδα της Καλλιθέας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ έκανε δεκτό το αίτημά του αφού αρχή μας είναι να μην παρεμποδίζουμε την όποια φιλοδοξία μέλους της ομάδας μας και του ευχόμαστε από καρδιάς να πραγματοποιήσει τους στόχους του.
 

Για τον ΑΟ Κολοσσός
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Τσέλιος».