Πρόστιμα 150.000 ευρώ επιβλήθηκαν από τον δήμο Ρόδου

Συνεχίστηκαν για ακόμα μία φορά χθες, οι επιχειρήσεις που πραγματοποιεί στο κέντρο της πόλης το μικτό συνεργείο του Δήμου, συνεπικουρούμενο από την ΕΛ.ΑΣ., και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ!

Χθες, λοιπόν, το συνεργείο του Δήμου,  μαζί με προσωπικό από τις Τεχνικές Υπηρεσίες, και τη Διεύθυνση Πολεοδομίας και συγκεκριμένα το Γραφείο Διαγραμμίσεων και το Γραφείο Σχεδιασμού, με επικεφαλής τον τοπικό σύμβουλο Ρόδου κ. Κώστα Στυλιανού, και συνοδεία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετέβησαν σε κεντρικά σημεία, από τα πλέον τουριστικά της πόλης, από τα οποία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είχαν ξαναπεράσει, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπήρξε συμμόρφωση.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ήταν η τρίτη φορά που πραγματοποιούσε έλεγχο το συνεργείο.

Πάντως, δεν έλειψαν και οι εντάσεις χθες, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις σε μία περίπτωση.

Και χθες επιβλήθηκαν κάποια πρόστιμα, όπως σε κατάστημα στη «βιτρίνα» της πόλης, όμως, σε γενικές γραμμές οι αρμόδιοι διαπιστώνουν ότι υπάρχει συμμόρφωση. Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, ότι από τότε που έχουν ξεκινήσει αυτές οι «επιχειρήσεις», έχουν επιβληθεί πρόστιμα πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ συνολικά και έχουν σβηστεί πάνω από πέντε χιλιόμετρα παράνομες διαγραμμίσεις!