Βλέπει Πιτσουρδάκη ο ΑΕΡΑ

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή είναι έτοιμος να εντάξει στο ρόστερ του ο ΑΕΡΑ.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από την άποψη του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος τον «τσεκάρει» σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις της ομάδας, θέλοντας να δει την αγωνιστική του κατάσταση και πώς είναι μετά τον τραυματισμό του.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Πιτσουρδάκη, ο οποίος μετά τον Κλεόβουλο, στα 38 του, είναι έτοιμος να κάνει ακόμα ένα βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία. Ο Πιτσουρδάκης πριν τον τραυματισμό του, είχε με την ομάδα της Λίνδου, 16 συμμετοχές μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου του 2017.

Εάν  τις επόμενες μέρες ο Κώστας Παπαδόπουλος δώσει το ΟΚ, ο ποδοσφαιριστής σίγουρα θα αποκτηθεί, καθώς είναι απαραίτητη η εμπειρία του στην άμυνα.

Χριστοφής: «Χαμηλοί οι τόνοι»
Ωστόσο κι επειδή ο πολύς κόσμος θέλει να μάθει ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του ΑΕΡΑ, ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Χριστοφής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας χθες μεταξύ αλλων:

«Η ομάδα τη φετινή περίοδο θα είναι χαμηλών τόνων. Κάνουμε μια προσπάθεια να αναδείξουμε τα ταλέντα που υπάρχουν στα τμήματα υποδομών, αλλά και τα νέα παιδιά της περιοχής αυτή την περίοδο.

Στόχος μας είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και φυσικά με τον τρόπο μας και το καλό ποδόσφαιρο, να φέρουμε πίσω τον κόσμο στο γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους κρατώντας χαμηλά τους τόνους».

Σε ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε. ο κ. Χριστοφής διευκρίνισε πώς «το όνομα ΑΕΡΑ δεν αλλάζει και δεν πρόκειται ποτέ. Απλά στις δραστηριότητες που αναφέρονται στο καταστατικό προσθέσαμε ακόμα τις πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες γιατί ο ΑΕΡΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο».

Παράλληλα ο κ. Χριστοφής και η Διοίκησή του περιμένουν τις απαραίτητες ενέργειες του Δήμου και της Περιφέρειας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες για την ανακατασκευή του τάπητα στο γήπεδο Αφάντου.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις της προετοιμασίας που ξεκίνησε την Τετάρτη συνεχίζονται κανονικά και σε καθημερινή βάση από τον Κώστα Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του.