Η παιδική παράσταση «Σαν παιδιού Φαντασία» στη Ρόδο

Η ολοκαίνουργια παράσταση “Σαν παιδιού Φαντασία” δεν είναι μια ακόμα  παιδική παράσταση. Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν μαζί με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς  και τις υπέροχες - πρωτότυπες  μουσικές, τα τρισδιάστατα σκηνικά και τα υπέροχα κοστούμια   σε ένα μαγικό ταξίδι.

«Ο μικρός Οδυσσέας αντικατοπτρίζει το κάθε ένα παιδί που μέσα από την παράσταση θα διασκεδάσει, θα συνεργαστεί με τους ήρωες του έργου αλλά πάνω από όλα θα φύγει με εφόδια όπως  το θάρρος, τη γνώση και την πίστη στον ίδιο του τον εαυτό!

Δύο αδέρφια ο  Οδυσσέας και η Αριάδνη ξεκινούν το δικό τους φανταστικό ταξίδι με ένα χρυσό πόμολο που ανοίγει πέντε μαγικές πόρτες και σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί τους, από την πόρτα της καρδιάς μέχρι την πόρτα της φαντασίας!!

Η παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου και το Δη.Πε Θε Ρούμελης   δίνουν την υπόσχεση και   στους μεγαλύτερους θεατές  πως αυτή η παράσταση θα τους  μείνει αξέχαστη για πάντα μέσα από τα εντυπωσιακά κοστούμια, τα πολύχρωμα ζωγραφικα σκηνικά, τους  ειδικούς φωτισμούς τελευταίας τεχνολογίας που δημιουργούν  τρισδιάστατης μορφής διαστάσεις!!

Τέλος,  οι πρωτότυπες μουσικές που γράφτηκαν αποκλειστικά για την παράσταση θα συγκινήσουν αλλά και θα ξεσηκώσουν το κοινό κάθε ηλικίας. Προετοιμαστείτε για την πιο μαγική παιδική παράσταση του καλοκαιριού!!!

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Δέσποινα Πολυκανδρίτου,  Τζοάννα Βρακά,   Γιαννέλος Βασίλης, Δημήτρης Πιέτρης.
Στον ρόλο της αφηγήτριας η  Βίκυ Τσιανίκα  απο το δεύτερο    πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Kείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης
Eικαστική επιμέλεια- Ζωγραφική - Σκηνικά: Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια:  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης - Τέτα Βασιλάτου-Σπανόπουλος Γιάννης
Χορογραφίες: Ιωάννα Μουλιάκου
Μακιγιάζ: Φρέντυ Καλομπράτσος-Χαρά Αλάτζα -Έφη Αργυροπούλου
Ψηφιακές προβολές James D                  
Πρωτότυπη μουσική:  Ειρήνη Τριανταφυλλίδη – Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Γενική είσοδος 10 ευρώ – Προπώληση 8 ευρώ. Αμέα Δωρεάν
“Σαν παιδιού Φαντασία”

9 Αυγούστου
Ώρα 21:00
Μεσαιωνική Τάφρος