Από την άμυνα στην… επίθεση ο Απόλλων Καλυθιών

Στο δεύτερο 10ήμερο της προετοιμασίας του πέρασε από χθες ο Απόλλων Καλυθιών. Εκτός από το «χτίσιμο» της φυσικής κατάστασης, ταυτόχρονα ο Κώστας Καμπούρης επιδιώκει να διδάξει στους παίκτες του και την τακτική που θέλει να ακολουθήσουν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας, έγιναν ασκήσεις πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ από χθες και με τη συμπλήρωση του πρώτου 10ημέρου, η τακτική άλλαξε και πλέον οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δουλεύουν πάνω στην επιθετική τακτική.

Ο τεχνικός της ομάδας των Καλυθιών είναι ευχαριστημένος από τη θέληση και την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες του, οι οποίοι ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του τεχνικού επιτελείου.

Εκτός από τις γνωστές απουσίες, τραυματίας είναι τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός Σαββούλης, ενώ το ευχάριστο για τον Κώστα Καμπούρη, είναι πως από σήμερα ενδέχεται να μπει στο πρόγραμμα και ο Κυρίτσης που απουσίαζε από τις πρώτες προπονήσεις για επαγγελματικούς λόγους.

Στο μεταξύ προχθές πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας. Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές πήραν την ευλογία της εκκλησίας και την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά και τη νέα περίοδο.