Επιστροφή Κρομμύδα στον Ευκλή

Στα πράσινα είναι έτοιμος να ξαναντυθεί ο Γιώργος Κρομμύδας, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του Ευκλή να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Επιστροφή λοιπόν για τον έμπειρο μεσοαμυντικό σε γνωστά λημέρια, με τον Γιώργο Ξύπα, να προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει και θα καθοδηγήσει τα νέα παιδιά της ομάδας. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της υπόθεσης για να ολοκληρωθεί το «ντιλ».

Στο μεταξύ, δεν προχώρησε η μεταπήδηση του Αναστάσιου Παπακωνσταντίνου από τον Κλεάνθη στην ομάδα της Σορωνής. Οι Παραδεισιώτες αποφάσισαν τελικά να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, θεωρώντας πως τους είναι απαραίτητος.

Επίσης, δεν είχε θετική κατάληξη και η περίπτωση του Μιχάλη Μακαρούνα, που επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους. Πληροφορίες αναφέρουν πως οδεύει προς Δόξα Ψίνθου.

Πάντως, σε μερικές ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους παίκτες που έχει έρθει σε συμφωνία η ομάδα του Ευκλή, καθώς αναμένεται η διοίκηση να έχει τις ελευθέρες τους στα χέρια της.

Την 1η Σεπτεμβρίου η προετοιμασία
Τελικά τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ευκλή, ενώ δύο μέρες νωρίτερα (30/8) θα γίνει μια πρώτη συνάντηση στα αποδυτήρια του γηπέδου στον Άγιο Σουλά, για να γνωριστούν νέοι και παλιοί, ενώ θα ακολουθήσει «διπλό» και ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα.

Βέβαια ο Γιώργος Ξύπας συνεχίζει να προπονεί τρεις φορές την εβδομάδα το γκρουπ των νεαρών ποδοσφαιριστών της εφηβικής ομάδας που θα ενσωματωθεί στην ανδρική και αυτό θα γίνεται μέχρι και 10 μέρες περίπου ακόμη.

Θα γίνει μια διακοπή δύο εβδομάδων και μετά θα ξεκινήσουν πάλι με τις προπονήσεις της προετοιμασίας.