Ορίστηκαν  οι ημερομηνίες από την ΕΟΠ

Τα σωματεία ποδηλασίας ανά τη χώρα ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΕΟΠ για τα θέματα που αφορούν τις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας αλλά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων.

Κατ’ αρχάς, η συνάντηση των μικρών κατηγοριών θα γίνει στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στην Αθήνα, 21-23 Σεπτεμβρίου, μετά από συνεννόηση με την εκεί διεύθυνση.

Η διοργάνωση αυτή είναι σημαντικότατη καθώς είναι η μοναδική με τόσες συμμετοχές από σωματεία όλης της χώρας στις «μικρές» κατηγορίες και η διεξαγωγή της κάθε χρόνο τονώνει την ανάπτυξη.

 Όσο για το Πανελλήνιο του δρόμου, θα γίνει το τριήμερο από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου, όπως είχε προταθεί στην αρχή, αλλά θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τον τόπο που θα το φιλοξενήσει.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση φέτος… ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, αφού ήταν να γίνει στη Λάρισα, 27-29 Ιουλίου, όπου δεν μπορούσαν οι αποστολές να βρουν δωμάτιο να μείνουν σε ξενοδοχεία μιας και το διήμερο 28-29 διεξαγόταν εκεί το Πανελλήνιο Νέων στο στίβο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής που επλήγη από τις φονικές πυρκαγιές, ενώ τώρα αναζητείται νέος τόπος διεξαγωγής.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠ:
«Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του Παιδικών Εξοχών του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής και τη διερεύνηση διαθεσιμότητας των κατασκηνώσεων, οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2018 θα πραγματοποιηθούν από 21 – 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Επίσης. σας ενημερώνουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων 2018, θα πραγματοποιηθεί στις 28 – 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε τοποθεσία που θα σας ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.»