Ρόδος: Ελεύθερος με όρους ο 37χρονος που κατηγορείται για βιασμό

Ελεύθερος με τον όρο της καταβολής ποσού 1000 ευρώ αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 37χρονος αλλοδαπός από την Τυνησία που κατηγορείται για τον βιασμό 18χρονης Ολλανδέζας.

Ο αλλοδαπός συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Νίκο Γιαννά προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου,  όπου και αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ισχυριζόμενος πως όχι μόνο έκανε έρωτα με τη θέλησή της μαζί του η 18χρονη από την Ολλανδία αλλά ήταν και αυτή που το ξεκίνησε όλο αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος είχε στην απολογία του ότι όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της 18ης Ιουλίου η κοπέλα του ζήτησε να βγει μαζί της και ενώ εκείνος είχε κανονίσει να βγει με δύο αδέλφια, οπότε και έφυγαν τελικά όλοι μαζί.

Ο αλλοδαπός είπε πως στο μπαρ που βρίσκονταν η 18χρονη συστήθηκε ως το κορίτσι του και στη συνέχεια εκείνη άρχισε να τον φιλάει και να χαϊδεύονται. Η πράξη ολοκληρώθηκε πάντα με τη θέλησή της όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, και όπως είπε ο 37χρονος,  για όλα αυτά υπάρχουν και τα σχετικά στοιχεία,  τα οποία προσκόμισε στις αρχές.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 37χρονος από την Τυνησία αφέθηκε ελεύθερος – για αυτή την υπόθεση- με τον όρος της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο αλλοδαπός βρίσκεται ήδη στη φυλακή, αφού με αφορμή την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα από τη Γερμανία ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση εκβίασης και απάτης.
 
Ο Τυνήσιος με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος έως ότου σταλούν στη χώρα μας τα απαραίτητα έγγραφα για την υπόθεση αυτή.