Στην ανακρίτρια 24χρονος  για καλλιέργεια δενδρυλλίων

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει την προσεχή Δευτέρα, 24χρονος που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ποσότητα χασίς και δύο δενδρύλλια κάνναβης.

Ο 24χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, διώξεις που του ασκήθηκαν χθες από την αρμόδια Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώπιον της οποίας και βρέθηκε συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Ιωάννη Κοκκινογένη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύλληψη του 24χρονου έγινα χθες μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν σε χωριό της Νότιας Ρόδου και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, μία ζυγαριά ακριβείας.

Στη συνέχεια ο 24χρονος είπε στους αστυνομικούς για τα ναρκωτικά που είχε σπίτι του και ακολούθησε έρευνα εκεί, κατά την οποία βρέθηκαν 168 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και δύο δενδρύλλια ύψους 92 και 144 εκατοστών,  τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και μαζί με τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην  Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 24χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και δήλωσε ότι τα ναρκωτικά τα είχε αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Περισσότερες εξηγήσεις ο συλληφθείς θα δώσει τη Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου.