Χωρίς ανάσα η Ρόδος, θέμα  ημερών η περαιτέρω ενίσχυση

Αδιάκοπα και με τρόπο που αποτυπώνει τη βούλησή της να μπει «φουριόζα» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries προκειμένου να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων της, συνεχίζει να δουλεύει η Ρόδος.

 Οι ρυθμοί εντείνονται καθημερινά, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Δέδε όχι μόνο τη σημερινή μέρα, αλλά και την αυριανή Κυριακή, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στο πρόγραμμα και οι διπλές προπονήσεις.

Απουσίες δεν υπάρχουν, ούτε και άλλοι λόγοι που να κάνουν τον προπονητή Σάκη Δέδε να χάνει το χαμόγελό του, ενώ εντός των επόμενων ημερών τα «ελάφια» θα υποδεχθούν και θα εντάξουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας νέα πρόσωπα, δεδομένου πως η διοίκηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στον δρόμο της επιστροφής ο Αμανατίδης  
Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο ταλαντούχους, ταυτόχρονα όμως και από τους πλέον άτυχους, ποδοσφαιριστές που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Ρόδου.

Ο λόγος για τον Χρήστο Αμανατίδη, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στα «ελάφια» για να κάνει μία νέα αρχή, «ξορκίζοντας» μια για πάντα την «κατάρα»  των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 25χρονος Δραμινός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον αποδειχθεί απόλυτα υγιής, θα έρθει στο νησί προκειμένου να δουλέψει για την ολική επαναφορά του.