Στην τελική ευθεία το  προπονητήριο του Κλεάνθη

Προς τα τέλη Οκτωβρίου υπολογίζουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη πως θα είναι έτοιμο και απόλυτα λειτουργικό, το νέο προπονητήριο του συλλόγου, το οποίο κατασκευάζεται σε χώρο λίγο έξω από το αεροδρόμιο του Παραδεισίου, προς την πλευρά της Σορωνής.

Οι εργασίες για την περίφραξη έχουν μπει στην τελική ευθεία, άμεσα θα προχωρήσει και η εγκατάσταση του αποστραγγιστικού συστήματος, ενώ μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνει η σπορά του χλοοτάπητα.

Οι Παραδεισιώτες έχουν στο πλευρό τους τον ΔΟΠΑΡ που τους προμήθευσε τα υλικά, έχοντας αναλάβει οι ίδιοι την εκτέλεση του έργου.

Η έγκαιρη παράδοση προς χρήση του νέου βοηθητικού θεωρείται απαραίτητος όρος για να πιάσει τόπο η προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται από το ξεκίνημα του καλοκαιριού προκειμένου να συντηρηθεί και να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Παραδεισίου.

Στην παρούσα φάση ο χλοοτάπητας βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών και μέχρι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα τον πατήσουν ελάχιστα, για πρώτη φορά στις 18 Αυγούστου, ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου».

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι οικοδεσπότες, ο Ηρακλής Μαριτσών και η Κατταβιά.  Τέλος, ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση τουριστικών ειδών Χούλης Κ. & Μ. Ο.Ε. για την προσφορά στην ομάδα αθλητικού υλικού, εξέδωσε η διοίκηση του Κλεάνθη.