Ρόδος για Γκάιδα: «Τα ξαναλέμε σύντομα, είμαστε η οικογένειά σου»

Το δικό τους ξεχωριστό, μεγάλο ευχαριστώ, για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο απευθύνουν στον προπονητή και γυμναστή Δημήτρη Γκάιδα ο επικεφαλής της Ακαδημίας των «ελαφιών» Γιάννης Κάππος και οι συνεργάτες του.

Όπως υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους, η πόρτα για τον Δημήτρη Γκάιδα θα είναι πάντα ανοιχτή, δηλώνουν δε βέβαιοι πως αργά ή γρήγορα, οι δρόμοι τους θα ξανασμίξουν:  

«Με αφορμή τη δήλωση αποχώρησης του προπονητή Δημήτρη Γκάιδα, ο πρόεδρος των Ακαδημιών του Α.Σ. Ρόδος Γιάννης Κάππος και τα μέλη της επιτροπής, αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν από καρδιάς για την άψογη συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια και να δηλώσουν πως η Ακαδημία είναι πάντα ανοιχτή και ανά πάσα στιγμή έτοιμη για μία νέα συνεργασία μαζί του. 

Το κυριότερο απ’ όλα είναι να του στείλουν, μαζί με τις ευχαριστίες τους, τις σκέψεις τους. 
 Δημήτρη, για εμάς είσαι πρώτα ένας σωστός παιδαγωγός και μετά ένας εξαιρετικός προπονητής. Είμαστε σίγουροι πως η ζωή- το κάρμα βλέπεις-θα τα φέρει έτσι που θα σε δούμε και πάλι με το ελάφι στο στήθος και σίγουρα την καλύτερη στιγμή, που η ομάδα μας θα σε χρειάζεται. 

Φίλε Δημήτρη, για σένα η Ρόδος είναι η οικογένειά σου και η οικογένεια πρέπει να είναι πάντα ενωμένη. Για μας είσαι ένα από τα παιδιά μας. 

Προς το παρόν, καλή στράτα να έχεις και σύντομα τα ξαναλέμε για τα δικά μας, νέα όνειρα». 

Η Ακαδημία της Ρόδου βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης και είναι πολύ πιθανό αύριο Δευτέρα να ανακοινωθούν τα ονόματα των προπονητών που θα εργαστούν, τη νέα σεζόν, για λογαριασμό των μικρών «ελαφιών».