«Τζάμπολ» για τον Διαγόρα στις 27/8

Το «παρών» σε όλες τις τοπικές κατηγορίες θα δώσει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρας, με συμμετοχή δύο τμημάτων σε παμπαίδες και μίνι, και με το καλεντάρι του γεμάτο με αναπτυξιακά τουρνουά, από τον Οκτώβριο μέχρι το Πάσχα. 

Ο «γηραιός» θα μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων αφού αυτήν την περίοδο έχουν σταματήσει και θα επαναρχίσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 27 Αυγούστου για όλα τα αγωνιστικά τμήματα (1η Σεπτεμβρίου οι ακαδημίες), με το τεχνικό επιτελείο να απαρτίζεται από τους Κυριάκο Μάγο, Γιάννη Παπαδόπουλο και Κώστα Λιβιεράτο. 

Όσον αφορά στη «βιτρίνα» του σωματείου, την ομάδα ανδρών, λίγες είναι οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό καθώς η πρόθεση είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στα νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Ο εκ των κορυφαίων ψηλών του περσινού πρωταθλήματος, Ζάχος Καλούτσικος, αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στη ρακέτα το οποίο ο Διαγόρας επέλεξε να το καλύψει με την προσθήκη του Γιώργου Μουστάκα (από το Ροδίων Άθλησις). 

Μεγαλύτερη ενίσχυση σημειώθηκε στην περιφερειακή του γραμμή, με τη μεταγραφή του 22χρονου Κώστα Μητσού ο οποίος πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στο Ροδίων αλλά σταμάτησε πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο νεαρός γκαρντ προέρχεται από τις ακαδημίες του Ιβίσκου ενώ έχει παίξει και στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου. 

Λόγω σπουδών στο πανεπιστήμιο, τη φανέλα του Διαγόρα δεν θα φορέσει στο νέο πρωτάθλημα ο Γιάννης Ζάρρας ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μάθει πού θα περάσει και σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. 

Εξάλλου, οι περισσότερες αλλαγές σε ρόστερ αναμένεται να αφορούν στο τμήμα γυναικών το οποίο «γυρίζει σελίδα», μετά την αποχώρηση του Στέλιου Κωνσταντινίδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Λιβιεράτο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει διάφορα δοκιμαστικά στις προπονήσεις του Ιουλίου αλλά η οριστικοποίηση των μεταγραφών θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη του μήνα.