Κολοσσός: Διάλειμμα ενός μήνα τον Φεβρουάριο

Σε περίπου τρεις εβδομάδες θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κολοσσού H Hotels για το πρωτάθλημα της Basket League 2018-19 το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 6-7 Οκτωβρίου. 

Το συνηθισμένο πρόβλημα με τις περιορισμένες δυνατότητες διεξαγωγής φιλικών αγώνων μπορεί να είναι αντιμετωπίσιμο πριν την έναρξη της σεζόν όμως αναμένεται να αποτελέσει «αγκάθι» κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ο Νίκος Βετούλας θα κληθεί να βρει λύση αφού τα οικογενειακά διπλά δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν μία ομάδα που θα παλεύει για παραμονή να κρατήσει την εγρήγορσή της στο ξεκίνημα του β’ γύρου. 

Το πρόγραμμα της Basket League έχει ένα τεράστιο αγωνιστικό κενό! Τα προηγούμενα χρόνια, οι δεκαπέντε ή οι είκοσι μέρες που μεσολαβούσαν από τη μία αγωνιστική έως την επόμενη ήταν ήδη μεγάλος «πονοκέφαλος» όμως φέτος το πρωτάθλημα έχει κενό ενός μήνα! Η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου και η 17η στις 2 Μαρτίου! 

Οι φίλοι της Α1 θα στρέψουν την προσοχή τους στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας (στις 13 Φεβρουαρίου έχουν οριστεί οι ημιτελικοί και στις 17/2 ο τελικός) και στα προκριματικά του μουντομπάσκετ, με την εθνική ανδρών θα έχει μέσα στον Φεβρουάριο (21 και 24 του μήνα) δύο «παράθυρα», με Γεωργία και Γερμανία.