Για Μίρτσεβ  καραδοκεί ο ΑΕΡΑ

Στο γήπεδο Αφάντου έκλεισαν την εβδομάδα τους και στο ίδιο θα αρχίσουν τη νέα οι ποδοσφαιριστές του ΑΕΡΑ, δεδομένου πως σ’ αυτό της Αρχίπολης, το οποίο έχει επιλεγεί για τις ανάγκες της προετοιμασίας τους, εξελίσσονται εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου και θα είναι και πάλι διαθέσιμο πιθανώς από την προσεχή Τρίτη.

  Οι πρώτες μέρες δουλειάς κύλησαν για τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο ήρεμα, ταυτόχρονα όμως και με λίγες απουσίες, δεδομένου πως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του δεν είχαν τη δυνατότητα να δίνουν το παρών στις προπονήσεις λόγω εργασίας.
 Σε κατάσταση πληρότητας οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να βρεθούν από αύριο, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα υποδεχθούν τους πρώτους από τους τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές που αναζητούν και για τις τρεις γραμμές, στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν το ρόστερ τους και να καταστούν πιο ανταγωνιστικοί.

 Ο ένας εξ αυτών ενδέχεται να είναι ο Βάσκο Μίρτσεβ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πέρσι από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Καλυθιών, εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί, θα σημάνει αυτομάτως την ένταξή του στον ΑΕΡΑ. Οι άνθρωποι του συλλόγου φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, που και την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία διαθέτει για να τους βοηθήσει στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.