Ξεκινούν οι ακαδημίες της Ρόδου,  επέστρεψε ο Σαχινίδης

Μπροστά πήραν οι «μηχανές» της ακαδημίας της Ρόδου, η οποία δέχεται από χθες τις εγγραφές παιδιών ηλικίας από 5 έως 15 ετών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα «Αστεράκια»,  Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων, Παίδων και Νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6945 150 013 και 6945 872 393, ενώ σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μάθουν το οργανόγραμμα της νέας προσπάθειας των «ελαφιών», τα οποία είναι έτοιμα να ανακοινώσουν τα ονόματα των προπονητών που θα εργαστούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

 Ένας εξ αυτών θα είναι και ο Θεόδωρος Σαχινίδης, ο οποίος συναντήθηκε χθες το πρωί με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Γιάννη Κάππο και είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε να εργαστεί ξανά στη Ρόδο.  Η ανακοίνωση του σωματείου:  

 «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος και η επιτροπή των Ακαδημιών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή στο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, του καταξιωμένου προπονητή Θεόδωρου Σαχινίδη. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένειά μας και του ευχόμαστε μία καλή και γεμάτη δημιουργία αγωνιστική περίοδο».