Απομένει η ανακοίνωση των ονομάτων για την Κ15 του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε κα η 3η διαδικασία επιλογής μικρών ποδοσφαιριστών, που έχουν γεννηθεί το 2003, 2004, 2005 και 2006, που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ15 της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο και η οποία μέσα στον Σεπτέμβρη θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να λάβει μέρος στο τουρνουά ακαδημιών του Ολυμπαικού από όλη της Ελλάδα. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των ονομάτων των παιδιών που έχουν επιλεγεί από τους υπεύθυνους προπονητές.

Αναλυτικά,  η ανακοίνωση της σχολής του Ολυμπιακού στη Ρόδο:
«Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο ανακοινώνει οτι ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 - 8 - 2018 η διαδικασία επιλογής των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2003 - 2004 - 2005 - 2006 τα οποία θα στελεχώσουν την Κ15 της Σχολής.
 


Οι προπονητές της ομάδας Κ. Θρουμουλοπουλος Λάζαρος, Κ. Αντώνης Ρικκα και Κ. Μποσγανας Γεώργιος είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τα παιδιά σε συνθήκες κανονικού παιχνιδιού και να βγάλουν τα τελικα συμπεράσματά τους.

Αυτήν την εβδομάδα θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν επιλεγεί ώστε να τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει 27 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ Χάλκης. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία».