Ανεβαίνει επίπεδο με Χοσάδα ο Εθνικός

Επισήμως καθήκοντα αναλαμβάνει στον Εθνικό ο Βαγγέλης Χοσάδας, δίνοντάς του ένα επιπλέον αβαντάζ με ό,τι έχει παρουσιάσει προπονητικά τα τελευταία χρόνια, ώστε να είναι από τις υπολογίσιμες ομάδες στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΕΡΑ, συμφώνησε και ανακοινώθηκε την Κυριακή:

«Ο ΑΨΣ Εθνικός Αρχίπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον προπονητή Βαγγέλη Χοσαδα.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, η επίτευξη συμφωνίας με τον πολύπειρο τεχνικό. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η παραπάνω κίνηση ήταν επιβεβλημένη, κατά κάποιον τρόπο, αφού ο Σπύρος Γκαρής, αν και συμφώνησε με τους Αρχιπολενούς ώστε να καθίσει στον πάγκο τους, έπρεπε στη συνέχεια να μετακομίσει εκτός Ρόδου για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι, πριν ξεκινήσουν επισήμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εθνικού έδωσε τη θέση του στον έμπειρο τεχνικό.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση ενημερώνοντας και για την αποχώρησή του από την ομάδα:

«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του, με τον προπονητή Σπύρο Γκαρή, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενόψει της επικείμενης μετάθεσής του εκτός Ρόδου.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε τόσο για την προσφορά του όσο και για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία για το μέλλον.»