Ρόδος: Χαμόγελα για Αμανατίδη, στο «κόκκινο» οι ρυθμοί

   Για την επιστροφή του Χρήστου Αμανατίδη συνεχίζουν να εργάζονται οι άνθρωποι της Ρόδου και όπως όλα δείχνουν, η επιμονή τους, όπως και τα χρήματα τα οποία δαπάνησαν προκειμένου να περάσουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό από λεπτομερείς εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πιάσουν τόπο.

 Τα αποτελέσματα των εργομετρικών ήταν εξαιρετικά, καθώς περιέγραψαν έναν ποδοσφαιριστή που παρά την αποχή του, δεν αδράνησε και είναι πανέτοιμος για δράση, ενώ πολύ καλά ήταν και τα νέα που επιφύλαξε στα «ελάφια» ο γιατρός του Ολυμπιακού Πειραιώς, ορθοπεδικός Χρήστος Θέος, ο οποίος εξέτασε τον Αμανατίδη.

 Κατά τα άλλα, χωρίς ανάσα συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους. Τα πρωινά τους τα περνάνε στο γυμναστήριο, όπου δουλεύουν με βάρη, ενώ τα απογεύματα προπονούνται στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.

 Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Σάκη Δέδε, δεν βρίσκεται μόνο ο Φραντζέσκο Μπίσα, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό. Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και η επιστροφή του Μπίσα στο πρόγραμμα είναι θέμα ημερών.