Η μέρα του Μπρίτο στον Διαγόρα

Ίσως θετικά, ίσως αρνητικά, αλλά σίγουρα τελεσίδικα θα απαντηθεί σήμερα το ερώτημα αν θα ξανασμίξουν οι δρόμοι του Διαγόρα με τον Εντουάρντο Μπρίτο ή αν ο «γηραιός» αναγκαστεί να αναζητήσει την ποιότητα που χρειάζεται για τη μεσοεπιθετική γραμμή του στο πρόσωπο άλλου ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση του «Γηραιού» έχει καταθέσει στον πολύπειρο Βραζιλιάνο εξαιρετική πρόταση, την οποία καθιστά ακόμα πιο ελκυστική η ανάμνηση της προηγούμενης επιτυχημένης συνεργασίας και σήμερα περιμένει την οριστική απάντηση, καθώς όπως είναι εύλογο, δεν της περισσεύει χρόνος για περαιτέρω αναμονή.

 Πάντως, δεν είναι μόνο η υπόθεση του Μπρίτο που απασχολεί τους ανθρώπους του Διαγόρα. Κοντά στον σύλλογο φέρεται να βρίσκεται ένας εξαιρετικός και ικανός να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, πλάγιος μπακ.

Ατελείωτος ιδρώτας
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Παντέλης. Τα πρωινά οι αθλητές του «γηραιού» κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και τα απογεύματα δουλεύουν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, περιμένοντας, ώστε να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τη 19η Αυγούστου, οπότε και θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους, κόντρα στον Φοίβο.

Με Παπαντωνίου η Ακαδημία
Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Παπαντωνίου, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος των προπονητών στις Ακαδημίες, ανακοίνωσε η διοίκηση του Διαγόρα, αποχαιρετώντας ταυτόχρονα, με ευχαριστίες και ευχές, τον μέχρι πρότινος συνεργάτη της Φιλήμονα Μιχαλάκη. Αναλυτικά:     

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με τον προπονητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Μιχάλη Παπαντωνίου, που έχει προπονητική εμπειρία εδώ και 23 χρόνια.
Θα είναι ο υπεύθυνος των προπονητών που συνεργάζονται με τις Ακαδημίες του «Γηραιού».
Τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Φιλήμονα Μιχαλάκη, για την πολυετή και άψογη συνεργασία στην Ακαδημία. Δυστυχώς, η έλλειψη ελεύθερου χρόνο του, υποχρεώνει τις δύο πλευρές να μην μπορούν να συνεχίσουν μαζί.
Του εύχεται καλή τύχη, όπου αποφασίσει να προσφέρει στις αναπτυξιακές κατηγορίες».