Ζητάει αγάπη… διαρκείας ο Ηρακλής Μαριτσών

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή Μαριτσών και οι παράγοντες της διοίκησης είναι βέβαιοι, πως όπως στήριξε μαζικά τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου, έτσι θα πράξει ο κόσμος και τώρα, στέλνοντας για άλλη μία φορά μήνυμα συσπείρωσης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες από τα μέλη του Δ.Σ., τα οποία δίνουν καθημερινά το παρών στις προπονήσεις της ομάδας στο γήπεδο της κοινότητας.

Δεν τους πτόησε ούτε  το μπλακ άουτ
Εκατοντάδες επισκέπτες υποδέχθηκαν στο στέκι τους, την Κυριακή και τη Δευτέρα, οι άνθρωποι του Ηρακλή, στο πλαίσιο του πανηγυριού στην Ιερά Μονή του Σωτήρα.

Το γλέντι κράτησε και τις δύο μέρες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τη διάθεση του κόσμου δεν χάλασε ούτε το προχθεσινό μπλακ άουτ, το οποίοι βύθισε το στέκι στο σκοτάδι για περίπου 45 λεπτά.

Η ΔΕΗ κινητοποιήθηκε αμέσως, μέσα σε λίγη ώρα το συνεργείο της αποκατέστησε τη βλάβη (επρόκειτο για μία ασφάλεια σε κολόνα) και κέρδισε τις δημόσιες ευχαριστίες των «ροπαλοφόρων», οι οποίοι ζητούν παράλληλα συγνώμη για την ταλαιπωρία των επισκεπτών.  

Τέλος, εκ παραδρομής γράφτηκε χθες πως το στέκι του Ηρακλή θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 25 Αυγούστου. Στην πραγματικότητα, η προχθεσινή ήταν και η τελευταία μέρα λειτουργίας του για το τρέχον καλοκαίρι.