Κώστας Καμπούρης: «Σε ένα μήνα θα είμαστε έτοιμοι…»

Στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας της οδεύει η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών και ο προπονητής της δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για τους παίκτες του. Τον Κώστα Καμούρη αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να τους περάσει τα στοιχεία που αυτός θέλει στο παιχνίδι τους και γενικότερα στο παιχνίδι της ομάδας.

Και αυτή την εβδομάδα συνεχίζεται η προπόνηση να βασίζεται στην επιθετική τακτική. Μάλιστα το Σάββατο ο Απόλλων δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, που θα είναι με αντίπαλο τον Κλεάνθη στο ενωσιακό γήπεδο στο Τσαΐρι. Σ’ αυτό το παιχνίδ χωρίς να υπάρχουν οι απαιτήσεις από τους παίκτες, ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» θα τους ζητήσει να εφαρμόσουν κάποια από τα στοιχεία που έχουν διδαχθεί μέχρι τώρα.

Τα πόδια σίγουρα θα είναι βαριά από την προετοιμασία και όπως άλλωστε μας τόνισε… «η ομάδα θα είναι έτοιμη σε ένα μήνα».

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Κώστας Καμπούρης δε θα έχει στη διάθεσή τους Κυρίτση και Φωτεινή, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω εργασίας, τον τραυματία Σαββούλη, καθώς και τους Καντιμοίρη, Κίτσο, που θα μπουν από Οκτώβρη στην ομάδα.