Διαγόρας: Ο πολύτιμος σύμμαχος που του έλλειπε!

Σε μία σοφή και εκ των συνθηκών επιβεβλημένη κίνηση, η οποία δεδομένο πως θα τον ωφελήσει σε βάθος χρόνου, προχώρησε ο Διαγόρας, ερχόμενος σε συνεργασία με τον Ροδιακό. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης αποκτά πλέον έναν νέο, αναβαθμισμένο και νευραλγικό ρόλο, καθώς θα λειτουργεί από εδώ και στο εξής ως η «θυγατρική» του «γηραιού», αναλαμβάνοντας να ωριμάσει ποδοσφαιρικά τους ταλαντούχους αθλητές που δεν θα είναι έτοιμοι να ενταχθούν στην ανδρική ομάδα του Διαγόρα.

Της νέας προσπάθειας θα ηγηθεί μία τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Μιχάλη Κρίγκο (πρόεδρος), Γιώργο Τυπάλδο και Γιώργο Παρδαλό, προπονητής του Ροδιακού θα είναι ο Τάκης Μπεκιάρης και φροντιστής ο Τσαμπίκος Καράμπελας. Εξυπακούεται πως την εξέλιξη του εγχειρήματος θα παρακολουθεί στενά ο προπονητής του Διαγόρα, Νίκος Παντέλης.

Τα βρήκε με Μπρίτο, περιμένει Απόλλωνα Πόντου

Σε προφορική συμφωνία με τον Εντουάρντο Μπρίτο φέρεται να έχει έρθει η διοίκηση του Διαγόρα, η οποία θα ανακοίνωνε από χθες τη σπουδαία μεταγραφή, αν δεν υπήρχε ένα τελευταίο, πλην όμως σημαντικό εμπόδιο. Το δελτίο του πολύπειρου Βραζιλιάνου βρίσκεται στον Απόλλωνα Πόντου και η «μάχη» αφορά πλέον στην… «απελευθέρωση» του ποδοσφαιριστή.