Μεγάλη συμμετοχή στον μαραθώνιο του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Μεγάλη συμμετοχή είχε ο μίνι μαραθώνιος που διοργάνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα το γυμναστήριο NRG Box και ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Η όλη δράση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη και άλλες εκδηλώσεις, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια, που έχει κάνει τους διοργανωτές να σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να την καθιερώσουν!

Δεκάδες συμπολίτες μας συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στις 8 το βράδυ στην πλατεία του Ενυδρείου και φορώντας τις ειδικές μπλούζες που είχαν φτιαχτεί για την εκδήλωση, έτρεξαν ή περπάτησαν έως την Ψαροπούλα και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ίδιο σημείο, σε μία συμβολική κίνηση.

Ακολούθησε πάρτι υπό τους ήχους του dj Steven Tzimas, ενώ το έναυσμα για την εκκίνηση όλων των events έδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αθανασίου.

Σημαντική ήταν η προσφορά, στη διοργάνωση της δράσης, της εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου καθώς και στη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του μίνι μαραθωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μπλουζάκια που τυπώθηκαν εξαντλήθηκαν πριν την εκδήλωση, γεγονός που ευχαρίστησε τους διοργανωτές καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συμμετείχε ενεργά στη δράση αυτή.