Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία από σήμερα έως και την Κυριακή

Την… ανιούσα παίρνει πάλι το θερμόμετρο από σήμερα έως και την Κυριακή, στη Ρόδο και σε αρκετά ακόμη νησιά της Δωδεκανήσου.

 Ο Αυγουστιάτικος καύσωνας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τόσο στη Ρόδο, όσο και σε Καστελόριζο και Σύμη.

Πιο συγκεκριμένα, έως και 37 βαθμούς κελσίου αναμένεται να δείξει το θερμόμετρο σε αρκετές περιοχές του νησιού μας από σήμερα. Στην πόλη της Ρόδου εκτιμάται ότι θα χτυπήσει… 37άρι σήμερα και το Σάββατο, 35 βαθμούς αύριο και 36 την Κυριακή.

Στη Λίνδο 35 βαθμούς κελσίου αναμένεται να δείξει το θερμόμετρο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης και της Κυριακής και 37 το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου.
 Στην Ιαλυσό επίσης προβλέπεται σήμερα να αγγίξει τους 35º και έπειτα να αποκλιμακωθεί, ενώ στην Κρεμαστή Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή υπολογίζεται να φτάσει στους 36º.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα νησιά, στο Καστελόριζο αύριο αναμένεται να ανέβει στους 36º και το Σάββατο να υποχωρήσει στους 35º, ενώ στη Σύμη η άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα αισθητή την Κυριακή (35ο).