Διαγόρας Βατίου - Κατταβιά: Αδιάφορο εκατέρωθεν το μεγάλο σκορ

Σε μία δυνατή προπόνηση δοκιμών, όπως ακριβώς την ήθελαν οι προπονητές τους Γιάννης Καμπούρης και Μανώλης Φραντζής, εξελίχθηκε για τον Διαγόρα Βατίου και την Κατταβιά το χθεσινό μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

 Το τελικό 5-0, με το οποίο επιβλήθηκαν οι Βατενοί χάρη στα τέρματα των Λαζίδη, Παναγιωτόπουλου, Εξουζίδη και Πλαγγέντη (2), δεν αποτυπώνει τίποτα περισσότερο από τα δεδομένα της στιγμής.

Ο Διαγόρας, ο οποίος ήδη διαθέτει κορμό, είχε μεγαλύτερη συνοχή, καλύτερο ρυθμό και αποτελεσματικότητα, ενώ η Κατταβιά, η οποία μέχρι στιγμής δεν είχε παίξει ούτε οικογενειακό δίτερμα, πέραν των απουσιών που είχε,  πειραματίστηκε… υπέρ του δέοντος, δοκιμάζοντας ποδοσφαιριστές.

Η κοινή ατάκα των δύο προπονητών μετά το τέλος του φιλικού ήταν αναμενόμενη και αυτονόητη. «Το αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά», είπαν μ’ ένα στόμα ο Γιάννης Καμπούρης και ο Μανώλης Φραντζής.

Η Κατταβιά θα ξαναπαίξει μεθαύριο Σάββατο με τον Ορφέα στους Αγίους Αποστόλους, ενώ ο Διαγόρας θα δώσει το επόμενο φιλικό του στις 18 Αυγούστου, κόντρα στον ΑΕΡΑ