Διαγόρας: Μπήκε ο Ευαγγελιδάκης, αναμονή για Μπρίτο

Ανάσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις πήραν χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, καθώς λόγω των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, συγκεντρώθηκαν στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου μόνο μία φορά.

Από σήμερα οι αθλητές του «γηραιού» επιστρέφουν στη ρουτίνα τους, έχοντας πλέον στην παρέα τους και τον Κυριάκο Ευαγγελιδάκη, ο οποίος μετατέθηκε στη Ρόδο και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Παντέλη.

Ο τεχνικός του «γηραιού» δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των αθλητών του και περιμένει πλέον τις τελευταίες «μεταγραφικές» πινελιές, προκειμένου να ξεκινήσει το μοντάρισμα του συγκροτήματός του χωρίς να τον βαραίνουν ερωτηματικά.

Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα το όνομα του Εντουάρντο Μπρίτο, που αποδέχθηκε μεν την εξαιρετική πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση, ωστόσο η μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, αν ο 36χρονος μέσος δεν αποδεσμευτεί από τον Απόλλωνα Πόντου, κάτι για το οποίο συνεχίζει να προσπαθεί.

Στην υπόθεση του Βραζιλιάνου, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Διαγόρα είναι ο ίδιος ο χρόνος. Η αναμονή προφανώς και αξίζει τον κόπο, δεδομένου με την ποιότητα του Μπρίτο ο Διαγόρας μπορεί να αλλάξει επίπεδο, την ίδια στιγμή όμως ενέχει ρίσκο, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα η ομάδα να μείνει στα «κρύα του λουτρού» και να αναγκαστεί να αναζητήσει τις εναλλακτικές της σε περίοδο που οι επιλογές θα έχουν περιοριστεί.

Οι άνθρωποι του «γηραιού» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν μέχρι τότε το τοπίο στις σχέσεις του Μπρίτο με τον σύλλογο της Καλαμαριάς δεν ξεκαθαρίσει, θα υποχρεωθούν να αποσύρουν την πρότασή τους.