Ούτε σκέψη για «ανάσα» στον Διαγόρα

Ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο ταλαιπωρεί τον Γιάννη Μπουρλάκη, είναι το μοναδικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο προπονητής του Διαγόρα, Νίκος Παντέλης. 

 Ο 24χρονος αμυντικός κάνει θεραπείες και μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, που στην παρούσα φάση είναι διπλές. 

Οι ρυθμοί της δουλειάς γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί, οι πάντες ανταποκρίνονται με μεγάλη προθυμία και περιμένουν πλέον το Δεκαπενταύγουστο για να ξεκουραστούν, καθώς για τότε έχει προγραμματίσει ο Νίκος Παντέλης το επόμενο ρεπό της ομάδας. 

Στα μεταγραφικά του «γηραιού»,  σήμερα εκτιμούν οι άνθρωποι του συλλόγου πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Εντουάρντο Μπρίτο.

Η αισιοδοξία για το αίσιο τέλος της προσπάθειάς τους να πετύχουν την επιστροφή του πολύπειρου Βραζιλιάνου μέσου δεν τους λείπει, ωστόσο δεν θα την αφήσουν να τους παρασύρει σ’ ένα χρονοβόρο παιχνίδι αναμονής, το οποίο υπάρχει η πιθανότητα να τους γυρίσει «μπούμερανγκ».

Όπως έλεγε χθες παράγοντες του συλλόγου, σήμερα το θέμα θα κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά. 

Τέλος, εντός της επόμενης εβδομάδας περιμένουν στον Διαγόρα τα νεότερα σχετικά με την πρότασή τους να ανακατασκευάσουν, με δικά τους έξοδα, τα γήπεδα 5Χ5 του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκειμένου να τα μετατρέψουν σε προπονητήριο.  

Το κόστος της επένδυσης είναι μεγάλο και ο σύλλογος θα το αναλάβει, απόλυτα λογικά, μόνο αν του παραχωρηθεί ο χώρος για αρκετά χρόνια.