Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο οι Αμερικανοί του Κολοσσού!

Ούτε ανάσα, τρόπον τινά, δεν θα προλάβουν να πάρουν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του Κολοσσού H Hotels από την άφιξή τους στη Ρόδο έως την είσοδό τους στο γήπεδο και την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι καινούριοι παίκτες των «θαλασσί», Στίβι Μπράουνιγκ, Κουίνσι Ντιγκς, Τιμ Κέμπτον τζ., Άιβαν Άσκα, Τσου Τσου Μαντουαμπούμ και Τάιρικ Ντουρέν, είναι προγραμματισμένο να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι στις 25 Αυγούστου και θα βρίσκονται στο «σμαραγδένιο» νησί την επομένη, δηλαδή μία μέρα πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για να ξεκινήσουν προπονήσεις εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κολοσσός H Hotels θ’ αρχίσει προετοιμασία στις 27/8 που σημαίνει ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο θα φτάσουν για μόνιμη εγκατάσταση και οι καινούριοι Έλληνες παίκτες, Γιάννης Δημάκος και Γιώργος Γεωργάκης.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης είναι ήδη γνώριμος με την όλη διαδικασία, αφού θα βρεθεί στο νησί για τρίτη σεζόν, ενώ οι Γιάννης Γεωργαλλής και Αλέξανδρος Αγγελάκος, ως Ροδίτες, δεν έχουν ν’ ανησυχούν για αυτού του είδους τις μετακομίσεις.

Εξάλλου, εντός της εβδομάδας που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.