Τα τυπικά έμειναν για Μίρτσεβ και ΑΕΡΑ

Ποδοσφαιριστής του ΑΕΡΑ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Βάσκο Μίρτσεβ.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών, με την οποία ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει αρχικά, δεν είχε πρόβλημα να ικανοποιήσει το αίτημά του να αποδεσμευτεί και το μόνο που απομένει για να ενταχθεί ο αθλητής και επίσημα στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων», είναι να τους παραδώσει την ελευθέρα του.

Ο Βάσκο Μίρτσεβ έχει ήδη λάβει μέρος σε κάποιες από τις προπονήσεις τους και θα πυκνώσει την παρουσία του σ’ αυτές, μόλις του το επιτρέψει το -στην παρούσα φάση- βεβαρυμμένο επαγγελματικό πρόγραμμά του. 

Η διοίκηση των Αφαντενών και ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος αναζητούν στη μεταγραφική αγορά τουλάχιστον άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, έναν επιθετικό, έναν αμυντικό κι έναν μέσο, με την προσδοκία η επόμενη εβδομάδα να τους φέρει τις θετικές απαντήσεις που επιθυμούν. 

Η προετοιμασία των παικτών του ΑΕΡΑ συνεχίζεται στο γήπεδο της Αρχίπολης, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ το προγραμματισμένο για αύριο πρώτο φιλικό τους, με αντίπαλο τον Άρη, θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Η έναρξή του κανονίστηκε από τους προπονητές των δύο ομάδων για τις 5 το απόγευμα.