Έτοιμη για δουλειά η ακαδημία του Διγενή

Τις πύλες του σε όλα τα παιδιά, τα οποία θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου και να βαδίσουν στο μονοπάτι της επιτυχίας που έχουν διανύσει ουκ ολίγοι αθλητές του συλλόγου, έχει ανοίξει ο Διγενής. 

 Οι εγγραφές στην ακαδημία των Κοσκινιατών γίνονται από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του σωματείου Μιχάλη Βογιατζή (6973391460), καθώς και με τη γραμματεία (6942865231), ενώ στη διάθεσή τους βρίσκεται και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου asdigeniskoskinou1928@gmail.com. 

Ο Διγενής θα λειτουργήσει έξι τμήματα (αστεράκια, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαίδες, παίδες, νέοι) και εντός της επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τη σύνθεση του προπονητικού επιτελείου που θα εργαστεί στα τμήματα υποδομών. Το γενικό πρόσταγμα θα το έχει ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Γιόνοβιτς, Ανδρέας Μπιλιάς. 
                                               
Αύριο το πρώτο φιλικό του 
Διαφορετική και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα απ’ αυτές που προηγήθηκαν θα είναι η αυριανή μέρα για τους ποδοσφαιριστές του Διγενή, οι οποίοι θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών. 

Στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς δεν θα βρίσκονται οι Σταύρος Νίκας, Λευτέρης Κώτης και Ανδρέας Μοσκιού, οι οποίοι λόγω των επαγγελματικών ωραρίων τους, δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.