Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ξεπαπαδάκης

Ακόμη ένα Ροδιτόπουλο κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μάλιστα από πολύ νωρίς, μόλις στην ηλικία των 12 ετών.

Ο Χρήστος Ξεπαπαδάκης, παίκτης της ακαδημίας του Ευκλή, έλαβε μέρος στα δοκιμαστικά του Αστέρα Τρίπουλης, εντυπωσιάζοντας με το ταλέντο του, τους υπευθύνους της Αρκαδικής πόλης, οι οποίοι έσπευσαν να τον εντάξουν στη δική τους ακαδημία.

Η ομάδα της Σορωνής εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός αυτό, ευχόμενη ότι καλύτερο στο νεαρό πρώην… άσσο της:

«Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας Χρήστος Ξεπαπαδάκης. γεννημένος το 2006 και πρωταθλητής με την ομάδα του προπαιδικού  την περασμένη περίοδο, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, καθώς στα δοκιμαστικά που πέρασε το προηγούμενο διάστημα εντυπωσίασε  με το ταλέντο του και τις ικανότητες του,  τους ανθρώπους του Αστέρα και θα κάνει έτσι το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του!

Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας μας,των προπονητών και όλων των παιδιών της ακαδημίας μας, ευχόμαστε στον Χρήστο, υγεία, καλή σταδιοδρομία και όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!

Η ακαδημία του  Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ με συνέπεια,γνώση  και υπευθυνότητα, συνεχίζει την προσπάθεια της, με σεβασμό στα όνειρα των παιδιών και  βασικό στόχο την καλύτερη εξέλιξη τους σε όλα τα επϊπεδα!».

Ευχαριστήριο σε ΔΟΠΑΡ
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον ΔΟΠΑΡ εξέδωσε η διοίκηση του Ευκλή, με αφορμή τη στήριξή του με αθλητικό υλικό.

«Η Διοίκηση του ΑΕΣ Ευκλή Σορωνής, νιώθει την ανάγκη να  ευχαριστήσει την διοίκηση του ΔΟΠΑΡ  και ιδιαίτερα τον Κυριαζή Στέφανο για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα μας».