Ελεύθερος ο 34χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, 34χρονος αλλοδαπός Αφγανικής καταγωγής,  ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του νεαρή κοπέλα από τη Δανία.

Το περιστατικό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με τη σύλληψη του Αφγανού μετά την καταγγελία από την 13χρονη αλλοδαπή και της οικογένειάς της, ενώ ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.
Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ συνελήφθη ο 34χρονος,  καθώς νωρίτερα η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήματα Νότιας Ρόδου ότι δυόμιση ώρες  νωρίτερα βρισκόταν έξω από τουριστικό κατάστημα και την πλησίασε ο κατηγορούμενος,  ο οποίος και της πρότεινε να ανέβει στη «γουρούνα» του.

Η 13χρονη κοπέλα πιστεύοντας ότι πρόκειται για ξενάγηση – όπως είπε- δέχτηκε. Ωστόσο η ίδια κατήγγειλε πως ο 34χρονος την οδήγησε σε παραλιακή οδό και αφού σταμάτησε το όχημα άρχισε να τη φιλάει στο μάγουλο και στη συνέχεια πιάνοντάς την από το λαιμό τη φίλησε στο στόμα και προέβη σε ασελγείς πράξη σε βάρος της.

Η ίδια είπε ότι άρχισε να τον ωθεί και να του λέει να σταματήσει,  όμως ο 34χρονος συνέχισε την πορεία του και ενώ οδηγούσε επιχείρησε να τη φιλήσει ξανά.

Τελικά η κοπέλα δήλωσε πως αναγκάστηκε να του πει ότι την περιμένουν οι γονείς της πιο κάτω στην παραλία και έτσι κατάφερε να ξεφύγει.  Ο 34χρονος αρνείται κάθε κατηγορία, περιέγραψε αναλυτικά τι είχε συμβεί και το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του, δηλώνοντας πως είναι αθώος. Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.
Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση παραστάθηκαν οι κ.κ. Μαρία Κρικοπούλου και Μανώλης Παπαϊωάννου.