Ρόδος για Μπεκιάρη: «Είσαι δικό μας παιδί, καλή σου επιτυχία»

Με ευχές για καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη σταδιοδρομία του, ως προπονητής του Ροδιακού, καθώς και με ευχαριστίες για την προσφορά του στα τμήματα υποδομών της Ρόδου, αποχαιρέτησαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας των «ελαφιών» τον προπονητή Τάκη Μπεκιάρη. Η ανακοίνωσή τους:

«Μετά την απόφαση του προπονητή Τάκη Μπεκιάρη να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ακαδημία του Α.Σ. Ρόδος, ο πρόεδρός της Γιάννης Κάππος και τα μέλη της αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στον σύλλογο και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

 Τάκη, έδωσες πολλά στην ομάδα μας αλλά πήρες ακόμα περισσότερα. Δίδαξες ήθος στα παιδιά μας και τους μπόλιασες με την ιδέα του πρωταθλητισμού, καταφέρνοντάς τα πάρα πολύ καλά. Θεωρούμε ότι είσαι δικό μας παιδί. Θεωρούμε ότι θα ξανασυναντηθούμε όταν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές.

 Σου ευχόμαστε να δικαιωθείς στην απόφαση που πήρες να αναλάβεις μία ανδρική ομάδα και να μπορέσεις να της προσφέρεις όσα πρόσφερες σε εμάς. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα φιλίας και εσύ είσαι πάνω από όλα φίλος μας. Καλή πορεία στο νέο σου ξεκίνημα».